Tervetuloa Helsingin Salsafestareille 28.3.2024 - 31.3.2024!

workshopit, esitykset & bileet

Baila Baila Salsa Festival 2024 tarjoaa paljon vapaata tanssia, hauskoja animaatioita ja upeita esityksiä – katso tarkemmat bileinfot täältä.

Katso kaikkien festivaalitapahtumien tarkat sijainnit täältä.

kuuban tanssityylejä

Baila Baila Salsa Festival on keskittynyt kuubalaisiin tanssityyleihin ja bachataan. Festivaalin odotetuissa iltabileissä kuullaan kuubalaista salsaa, bachataa ja reggaetonia!

kaikki alkeiskurssit -50%

Neljä päivää Workshoppeja ja kolme yötä kuumia latinobileitä Helsingissä. Kansainväliset opettajat opettavat salsan, bachatan ja reggaeton-tunteja. Hyödynnä kaikki alkeiskurssit -50% alennuksella festivaaliviikonlopun aikana!

unohda arki & uppoudu elämyksiin!

Anna Salsafestivaali 2024 tempaista sinut mukaansa! Koe ainutlaatuinen aistiräjähdys, joka on paljon enemmän kuin pelkkä festivaali. Sukella värikkääseen, intohimoiseen ja tanssillisen riemukkaaseen maailmaan, joka sopii kaikille!

Ladies Styling Master Class Kirenia Cantinin johdolla keskitason ja edistyneille tanssijoille.

Salsa Festival 2024 tarjoaa KIRENIA CANTIN pitämät upeat naisille suunnatut MASTER CLASS TUNNIT TORSTAINA 28.3 & PERJANTAINA 29.3!

HUOM! Kaikki Kirenian MASTER CLASS TUNNIT torstaina 28.3. ovat TÄYNNÄ!

Näillä tunneilla, Kirenia johdattelee sinut kuubalaisten naisten tanssin ja tekniikan saloihin opettamalla hänen oman tyylinsä ja tekniikkansa salaisuudet. Luvassa ei ole niinkään pitkää koreografiaa täynnä oleva tunti, vaan tunnilla käydään tekniikkaa, naisten sensuellia tyylittelyä ja Kirenian oman tyylin saloja.

Tunti on suunnattu edistyneille tanssijoille, mutta sopii myös keskitason tanssijoille, jotka haluavat haastaa itseään.

TO 28.3. sijainti: Tanssikoulu Baila Baila, Eerikinkatu 27

PE 29.3. sijainti: Aleksanterin Teatteri, Bulevardi 23-27, 00180 Helsinki

Osta lippusi ja ilmoittaudu ennakkoon verkkokaupasta. Otamme vain rajatun määrän kertamaksu asiakkaita, koska haluamme taata täydellisen tanssikokemuksen ja näin ollen emme ota tanssisalia täyteen.

iloisia tanssimuistoja jo 18 vuoden ajalta!